blank

Vi om oss

Teckentrup är ett tyskt företag som grundades år 1932 och som idag är en av de största tillverkarna av dörrar och portar i Europa, med fabriker i Verl-Sürenheide (huvudförvaltningen) och Großzöberitz. Dessutom har vi filialer i Tyskland och ett stort antal agenter och partners som vi samarbetar med både i europa och på andra sidan atlanten. Därigenom har vi en optimal infrastruktur och kan uppfylla alla krav som idag ställs på flexibilitet och närhet till kunden. 
Allt kommer ur en enda hand, från idén till innovationen, och från utkastet till omsättningen i praktiken. Hela Teckentrups produktprogram tillverkas på Teckentrups fabriker och levereras också därifrån. Vårt motto för framgång är motiverade och kvalificerade medarbetare, modernaste tekniken och datorstyrda tillverkningssystem.

Vår företagsfilosofi

Vår styrka är är att vi ständigt förbättrar våra produkter och utvecklar nya teknologier. Tack vare våra innovativa lösningar är vi alltid ett steg före dagens teknologiska nivå.
Men bara med avancerade produkter är en framgång inte möjlig. Den är först möjlig, om man kombinerar tekniskt kunnande med vänlig och kompentent service . Det gäller också att vara flexibel, t.ex. vad det gäller leveranstider, servicepersonal eller kurser och information.
Vi vill att våra kunder ska vara nöjda, och det betyder att vi måsta vara tillförlitliga, hålla oss till de överenskomna tiderna och att snabbt kunna lösa ett problem. Det är målet som hela Teckentrup-teamet har med sina 900 motiverade och engagerade medarbetare.