blank

Avancerad teknik

Avancerade dörr- och portsystem för en riktigt stor och modern universalhall. Ett koncept som förenar brandskydd, rökskydd, inbrottsskydd och en automatisk lufttillförsel på optimalt sätt.

Color Line Arena i Hamburg är en av de modernaste universalhallar i Europa och har plats för nästan 16 000 besökare resp. åskådare. Denna moderna universalhall kan bjuda sina besökare på perfekt underhållning på hela 3 760 kvadratmeter och en höjd på 33 meter - från opera till isrevy, från rock-konserter till pop-konserter, från klassisk musik till tv-shower, från handboll till ishockey.

Lika högklassiga som dessa evenemang är också anspråken som ställs på infrastrukturen. Vad man ville ha var ett säkerhetskoncept som skulle kunna styra den stora mängden besökare, säkerställa flyktvägar och en automatisk lufttillförsel samt tillgodose olika skyddsfunktioner som brandskydd, rökskydd och inbrottsskydd i kombination med en optimal logistisk infrastruktur. Man behövde med andra ord dörrar och portar som å ena sidan skulle svara mot alla tekniska krav och å andra sidan också passa perfekt till arkitekturen i övrigt.